🔆🌐Ateliere de instruire privind egalitatea și pacea ! 🤝🏻 60 cetățeni instruiți !!!

🔆🌐Ateliere de instruire privind egalitatea și pacea ! 🤝🏻 60 cetățeni instruiți !!!

Noutăți

Egalitatea și pacea sunt pilonii unei lumi în care fiecare persoană poate trăi cu demnitate, fără teamă și cu oportunitatea de a construi un viitor mai bun pentru ei și pentru societate. În acest context, am desfășurat 4 ateliere de instruire în localitățile Filipeni, r. Leova; Antonești, r. Cantemir; Zîrnești, r. Cahul și Sadaclia, r. Basarabeasca, unde ne-am reunit și am lucrat împreună pentru a promova o societate mai echitabilă.

În cadrul acestor ateliere, am prezentat și discutat planurile de acțiune sensibile la gen și situații de criză, am dezvoltat abilitățile participanților prin exerciții practice de scriere a propunerilor de inițiative comunitare.  De asemenea, am împărtășit și am transmis informații valoroase și cunoștințe vitale pe care le-am acumulat în cadrul Academiei Multiplicatorilor Regionali.

Astfel, 60 femei și bărbați, cu vârsta cuprinsă între 30-65 ani, au fost informați despre importanța protejării datelor cu caracter personal, securitatea cibernetică și accesul la informații ; rolul și abilitarea femeilor în domeniul economic, politic și social; dezvoltarea personală ca subiect principal de descoperire a propriului EU.

Aceste ateliere au fost posibile datorită participării active și angajamentului cetățenilor din cele 4 localități. Suntem încântați să vedem comunitatea noastră în creștere și mai bine pregătită să facă schimbări pozitive. Sperăm că aceste experiențe i-au inspirat și că îi încurajează să continue promovarea și dezvoltarea pentru egalitate și pace în comunitate. 


Această activitate a fost organizată în cadrul proiectului ”Parteneriate durabile pentru egalitate și pace”, finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit. Opiniile, constatările și concluziile menționate aici sunt ale autorului și nu reflectă neapărat pe cele ale IWPR sau Guvernul Regatului Unit.

Galerie foto din postare