Finalul Academiei Multiplicatorilor Regionali!

Finalul Academiei Multiplicatorilor Regionali!

Noutăți

Am finisat o experiență inedită, care a durat 4 zile pline de învățare și descoperire. Această Academie a fost cu adevărat specială și am fost onorați să avem alături de noi oameni extraordinari și experți speciali, care ne-au ghidat prin temele cheie ale acestor zile.


În prima zi, am avut privilegiul de a învăța despre "Protecția datelor cu caracter personal" alături de expertul nostru, dl. Bozianu Sergiu. Acest subiect vital ne-a oferit cunoștințe esențiale pentru a ne asigura că datele cu caracter personal sunt gestionate și protejate în mod corespunzător.


A doua zi ne-a adus în fața unei teme extrem de relevante: "Participarea femeilor, inclusiv femei refugiate, la viața economică, socială și politică la nivel local". Experta în acest domeniu, dna Olesea Vulpe, ne-a inspirat cu perspective noi și ne-a deschis ochii către o lume de oportunități și schimbări sociale.


În ziua a treia, am explorat tema "Securitatea cibernetică și rezistența la dezinformare", revenind la expertul nostru, dl. Bozianu Sergiu. Acest subiect ne-a ajutat să înțelegem mai bine amenințările cibernetice și să dezvoltăm capacități pentru a ne proteja în mediul digital, în timp ce ne-am consolidat capacitatea de a recunoaște dezinformarea.


În final, ultima zi a Academiei a fost dedicată "Dezvoltării personale și leadership-ului". Expertă în acest domeniu, dna Mariana Țurcan, ne-a ghidat într-o călătorie de auto descoperire și dezvoltare, arătându-ne că fiecare dintre noi poate deveni un lider în propria viață.


Aceste patru zile au fost pline de momente de învățare, discuții inspirate și conexiuni semnificative între participanți. Ați demonstrat că sunteți dedicați schimbării și dezvoltării, și suntem siguri că veți duce mai departe cunoștințele dobândite aici pentru a face o diferență în comunitățile voastre


Cu aceste cuvinte, încheiem Academia Multiplicatorilor Regionali, dar ne continuăm activitățile pentru a dezvolta o societatea civilă mai rezilientă privind egalitatea de gen și situațiile de criză.


Mulțumim tuturor pentru participare și implicare!Acestă activitate a fost organizată în cadrul proiectului ”Parteneriate durabile pentru egalitate și pace”, finanțat printr-un grant al Institutului pentru Raportare despre Război și Pace (IWPR) cu suportul Guvernului Regatului Unit. Opiniile, constatările și concluziile menționate aici sunt ale autorului(ilor) și nu reflectă neapărat pe cele ale IWPR sau Guvernul Regatului Unit.


Galerie foto din postare