Simularea Dezbaterilor publice la Cahul

Simularea Dezbaterilor publice la Cahul

WOMEN 4 LEADERSHIP

Pe data de 2 noiembrie cele 5 doamne: Olga Apetri, Elena EnachiAliona GrebanosTatiana Seredenco și Daniela Şeremet au avut ocazia să pună în practică cunoștințele acumulate pe parcursul instruirilor din cadrul Academiei de Liderism Feminin, parte a proiectului Women 4Leadership.

Acestea și -au prezentat misiunile, programele electorale, au răspuns la întrebările moderatorului și ale publicului prezent la eveniment.

Scopul acestor dezbateri a fost stimularea interesului femeilor pentru activismul civic și politic, motivarea femeilor selectate în proiect pentru a se lansa în competițiile politice din anul electoral 2019, atât în alegerile parlamentare, cât și locale, abilitarea comunicațională și comportamentală a viitoarelor candidate dar și cultivarea culturii electorale la populație.

Proiectul „Women 4 Leadership” este realizat de IP CRAION CONTACT-Cahul și Asociația Institutum Virtutes Civilis (IVC), în parteneriat cu Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women Moldova) și cu sprijinul Guvernului Suediei.

Pentru a simți atmosfera dezbaterilor publice vă invităm să vizualizați colajul de poze de mai jos.