Videografic ”Prevenim corupția”

Videografic ”Prevenim corupția”

Noutăți
De multe ori auzi de la maturi sau de la colegi despre corupție, dar nu înțelegi exact ce însemnă asta?
Atunci află că Corupția este o formă de încălcare a legii care își propune să obțină beneficii nemeritate. Asta înseamnă că trebuie să plătești sau să oferi cadouri pentru servicii pe care, în mod normal, ar trebui să le obții pe gratis.

Este important să ne implicăm împreună și să luptăm împotriva corupției prin promovarea integrității, transparenței și responsabilității în toate domeniile, și prin refuzarea să acceptăm sau să practicăm corupția în orice formă.

Împreună pentru o societate sănătoasă și un viitor prosper.
******************************************************************************

Proiectul „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova” este cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Sud partenerii al proiectului sunt „Pro-Europa” împreună cu „REDI”, care implementează proiectul „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”.

Asociația Obștească Centrul CONTACT-Cahul este beneficiar al Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene și al Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementează proiectul „Tinerii pentru o societate fără corupție”.

GIZ Moldova
  Republica Moldova în Uniunea Europeană