CRP // Ședința trimestrială de lucru a Consiliului Raional pentru Participare Cahul

CRP // Ședința trimestrială de lucru a Consiliului Raional pentru Participare Cahul

Noutăți

La data de 04 noiembrie curent,  membrii Consiliului Raional pentru Participare Cahul s-au întrunit într-o Ședință trimestrială, având mai multe subiecte incluse în ordinea de zi.

Prima parte a Ședinței a avut scop instructiv și s-a axat pe Transparența administrativă și accesul la informațiile de interes public. Rolul și responsabilitățile APL.” cu experta CALM, dna Matveev Victoria.

În a doua parte a Ședinței a fost ” Prezentarea raportului privind activitatea Consiliului raional Cahul în domeniul asigurării transparențeiadministrative și a accesului la informațiile de interes public pentru anul 2021” elaborat de către expertul Vasile Cioaric,. 

Ședința CRP Cahul este realizată în cadrul proiectului “Consiliul Raional de Participare Cahul – platformă pentru un proces decizional transparent”, implementat de AO Centrul CONTACT-Cahul cu suportul Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.

Galerie foto din postare