INTERVIU cu Tatiana Maidan, primărița din comuna Larga Nouă, raionul Cahul

INTERVIU cu Tatiana Maidan, primărița din comuna Larga Nouă, raionul Cahul

Noutăți / UN WOMEN

”Doar cu încredere în propriile forțe poți aduce o schimbare”: Tatiana Maidan, primărița localității Larga Nouă, raionul Cahul.

Doamna Tatiana Maidan este primărița comunei Larga Nouă. Cu toate că este femeie, a avut curajul ca toate provocările întâmpinate să le transforme în reușite. ”Doar împreună cu o echipă consolidată, atît din femei cît și bărbați, un ales local contribuie la îmbunătățirea condițiilor pentru cetățeni” ne spune dna Maidan.

Acest interviu este parte a activității „Femeia din sat” din proiectul EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF, în baza Parteneriatelor dintre CPD, CMT, AO Centrul „Contact-Cahul”, IVC și UN Women. Proiectul își propune abilitarea femeilor prin integrarea nevoilor acestora în politicile publice locale, sporirea accesului femeilor la procesul decizional local, combaterea violenței domestice împotriva femeilor și copiilor, precum și combaterea stereotipurilor de gen printre tineri și tinere, fete și băieți.

#EVAProject #ImpreunaMaiPuternici #EU4Ungheni #EU4Cahul #EU4Moldova #StrongherTogether #OrangeTheWorld #GenerationEquality