Interviu cu Svetlana Busuioc, fondatoarea clubului mămicilor active din municipiul Cahul

Interviu cu Svetlana Busuioc, fondatoarea clubului mămicilor active din municipiul Cahul

Noutăți / UN WOMEN

Doamna Svetlana Busuioc, în dorința de a implica femeile în societate, a înființat Asociația Obștească ”ActiveWomen” și a fondat Clubul Mămicilor Active. Ea este de părerea că indiferent de statutul social al femeii ea trebuie să fie activă atât pe plan personal cât și profesional.


 Acest interviu este parte a activității „Femeia din sat” din proiectul EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF, în baza Parteneriatelor dintre CPD, CMT, AO Centrul „Contact-Cahul”, IVC și UN Women. Proiectul își propune abilitarea femeilor prin integrarea nevoilor acestora în politicile publice locale, sporirea accesului femeilor la procesul decizional local, combaterea violenței domestice împotriva femeilor și copiilor, precum și combaterea stereotipurilor de gen printre tineri și tinere, fete și băieți.


#EVAProject #ImpreunaMaiPuternici #EU4Ungheni #EU4Cahul #EU4Moldova #StrongherTogether #OrangeTheWorld #GenerationEquality