Cu pași mici spre realizări mari!

Cu pași mici spre realizări mari!

Noutăți
  • În urma instruirilor din perioada 28 iunie – 04 iulie 2022 un al doilea grup de doamne/ domnișoare au devenit beneficiare ale proiectului „Womens Digital Center”. În cadrul training-urilor acestea au fost „echipate” cu abilități digitale şi antreprenoriale, devenind pregătite pentru lansarea, administrarea, dar și promovarea unei mici afaceri proprii! 


  • 15 participante noi au beneficiat, în format fizic, în cadrul spațiului special amenajat la sediul Centrului CONTACT-Cahul, de sesiuni teoretice și practice organizate în 4 module de instruire aprobate pentru ediția 2022; 


  • În speță, participantele la curs și-au dezvoltat abilitățile de inițiere în antreprenoriat și promovarea online a afacerii, au acumulat competențe adiționale în alfabetizare digitală, în utilizare de aplicații, iar, pe final, au învățat cum să creeze un website!


Formatul fizic de organizare a cursului le-a oferit beneficiarelor posibilitatea de a interacționa într- o atmosferă lejeră și prietenoasă, fiind ghidate de către formatoarele WDC, de a comunica pe viu și de a face schimb de experiență.


  Dacă și TU dorești să beneficiezi de cursul GRATUIT ”Inițiere în Antreprenoriat și Promovarea Online a Afacerii”, vino cu noi!

 Înregistrează-te accesând acest link: https://forms.gle/RbBs1LgtwkH7NXQD6Pentru mai multe informații, contactați-ne la: contact_cahul@yahoo.com, 029984842 / 061082535, persoana de contact – Cristina Mocan.


Cursurile de instruire sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul, în cadrul proiectului Women’s Digital Center, organizat de Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

#FundațiaOrangeMoldova #CIU #OrangeDigitalSchool #EdTech #CentrulContactCahul