Primul grup de beneficiare ale proiectului „Women’s Digital Center” au finalizat cu succes cursul de instruire în „Educație Antreprenorială și Promovarea Online a Afacerii”!

Primul grup de beneficiare ale proiectului „Women’s Digital Center” au finalizat cu succes cursul de instruire în „Educație Antreprenorială și Promovarea Online a Afacerii”!

Noutăți

Primul grup de beneficiare ale proiectului „Women’s Digital Center” au finalizat cu succes cursul de instruire în „Educație Antreprenorială și Promovarea Online a Afacerii”!

În cadrul instruirilor, doamnele și domnișoarele au luat cunoștință de metodele prin care își pot promova afacerea în mediul online, dar și de cele mai populare platforme unde ar putea să-și vîndă produsele. Au avut ocazia să aplice în practică informația teoretică și să facă schimb de experiență.

Cu fiecare modul parcurs în cadrul training-ului, interesul lor devenea tot mai sporit: activitățile captivau prin caracterul interactiv.

Noi  Nu ne oprim aici! Sesiunile de instruire continuă!

Ești interesată în dezvoltarea abilităților antreprenoriale? Dorești să-ți dezvolți competențele necesare în utilizarea instrumentelor digitale în scopul lansării unei afaceri, al promovării și optimizării acesteia? Te invităm la Curs!


Înregistrează-te accesând acest link: https://forms.gle/RbBs1LgtwkH7NXQD6Pentru mai multe informații, contactați-ne la: contact_cahul@yahoo.com, 029984842 / 061082535, persoana de contact – Cristina Mocan.


Cursurile de instruire sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul, în cadrul proiectului Women’s Digital Center, organizat de Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

#FundațiaOrangeMoldova #CIU #OrangeDigitalSchool #EdTech #CentrulContactCahul

Galerie foto din postare