MEMBRII Bordului CRP CAHUL S-AU ÎNTRUNIT ÎN ȘEDINȚĂ DE LUCRU

MEMBRII Bordului CRP CAHUL S-AU ÎNTRUNIT ÎN ȘEDINȚĂ DE LUCRU

Noutăți
Pe data de 27 mai, a avut loc o ședință de lucru a membrilor boardului Consiliului Raional pentru Participare Cahul.
Ordinea de zi a ședinței a inclus subiectul ce ține de groapa de gunoi neautorizată amplasată pe traseul național R38, Cahul-Balaban, de pe teritoriul satului Moscovei. Gunoiștea neautorizată, reprezintă un pericol pentru mediu și pentru societate, fiind un loc de acumulare a unor cantități mari de deșeurilor de diferite categorii.

În scopul soluționării acestei probleme a fost înaintat un Demers structurilor responsabile: Consiliul Raional Cahul, S.A. Drumuri, Primăria s. Moscovei, Inspecția pentru Protecția Mediului Cahul, Agenția de Mediu. În rezultat au fost primite 4 răspunsuri din partea structurilor vizate, anexate mai jos.

Membrii boardului CRP Cahul au propus un plan de acțiuni menite să soluționeze problema în totalitate cu responsabilizarea instituțiilor vizate.

Acest eveniment este realizat de AO Centrul CONTACT-Cahul în cadrul proiectului “Cetățeni activi, comunități prospere-faza II”, implementat cu suportul Fundației Est-Europene din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

Galerie foto din postare