🎤INTERVIU CU Nadejda Dobândă, directoarea gimnaziului ”Ion Creangă” din comuna Zîrnești, Cahul

🎤INTERVIU CU Nadejda Dobândă, directoarea gimnaziului ”Ion Creangă” din comuna Zîrnești, Cahul

Noutăți / UN WOMEN

”Educația pe primul loc”: Nadejda Dobândă, directoarea gimnaziului ”Ion Creangă” din comuna Zîrnești, Cahul.

Doamna Nadejda Dobândă este directoarea gimnaziului ”Ion Creangă” din comuna Zîrnești deja de 20 de ani. ”Cu fiecare generație trebuie de lucrat ca copii să meargă în viață fără stereotipuri de gen” ne spune dna Dobândă.

Pe parcursul anilor a îmbinat cu succes activitatea zilnică, astăzi fiind un exemplu demn de urmat pentru fiecare fată din localitate.

Acest interviu este parte a activității „Femeia din sat” din proiectul EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF, în baza Parteneriatelor dintre CPD, CMT, AO Centrul „Contact-Cahul”, IVC și UN Women. Proiectul își propune abilitarea femeilor prin integrarea nevoilor acestora în politicile publice locale, sporirea accesului femeilor la procesul decizional local, combaterea violenței domestice împotriva femeilor și copiilor, precum și combaterea stereotipurilor de gen printre tineri și tinere, fete și băieți.


EVAProject #ImpreunaMaiPuternici #EU4Ungheni #EU4Cahul #EU4Moldova #StrongherTogether #OrangeTheWorld #GenerationEquality