Termeni de referință   Solicitare de oferte comerciale pentru procurarea echipamentului tehnic

Termeni de referință Solicitare de oferte comerciale pentru procurarea echipamentului tehnic

Noutăți / UN WOMEN

Asociația Obștească Centrul ”CONTACT-Cahul” și AO “Institutum Virtutes Civilis” implementează proiectul ”Parteneriate locale pentru abilitarea femeilor din raioanele Cahul și Ungheni” parte a Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF Moldova, în baza Acordului de Colaborare cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor). 


Astfel, în urma desfășurării Programului de Inițiative Locale, în comuna Zîrnești se implementează inițiativa ”Copii și părinții în era digitală”.


În acest context, AO Centrul ”CONTACT-Cahul” anunță concurs deschis pentru selectarea unei companii care va livra echipament, conform următoarelor specificații:

https://drive.google.com/file/d/1ohRGdQwDM0SJGxmYvDulfCCczsgoIHwf/view?usp=sharing


Termenul limită de prezentare a ofertei:  19 mai 2022, ora 17.00.

Această activitate este realizată de către Asociația Obștească Centrul ”CONTACT-Cahul” și Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis”, în cadrul Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF Moldova, în baza Acordului de Colaborare cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor). Părerile și opiniile exprimate aici aparțin autorilor și nu reflectă neapărat punctul de vedere al UN Women, al UNICEF sau al Uniunii Europene.

#EVAProject #UNWomen #UNICEF #ImpreunaMaiPuternici #EU4Cahul #EU4Ungheni #EU4Moldova #StrongherTogether #GenerationEquality #TeamEurope