Ședința nr. 2 de consultanță și suport pentru ajustarea Strategiilor de Dezvoltare a Localității la dimensiunea de gen în mun. Cahul, s. Andrușul de Jos și s. Văleni

Ședința nr. 2 de consultanță și suport pentru ajustarea Strategiilor de Dezvoltare a Localității la dimensiunea de gen în mun. Cahul, s. Andrușul de Jos și s. Văleni

Noutăți / UN WOMEN

În Trei localități din cele șase din raionul Cahul, și anume mun. Cahul, s. Andrușul de Jos și s. Văleni, s-au desfășurat activități de ajustare a Strategiilor de Dezvoltare a Localității la dimensiunea de gen. S-a lucrat pe evaluarea și adaptarea misiunii și viziunii din perspectiva de gen, ca parte a planului strategic de dezvoltare.

Activitățile au fost interactive, punându-se accent pe lucrul practic, oferind posibilitatea fiecărui participant să-și aducă aportul în ajustarea Documentului de Politici publice locale. S-au identificat noi necesități ale femeilor și bărbaților, care au fost incluse în Planul de acțiuni.


#EVAProject#ImpreunaMaiPuternici#EU4Ungheni#EU4Cahul#EU4Moldova#StrongherTogether#OrangeTheWorld#GenerationEquality

Această activitate este realizată de către Asociația Obștească Centrul ”CONTACT-Cahul” și Asociația Obștească „Institutum Virtutes Civilis”, în cadrul Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF Moldova, în baza Acordului de Colaborare cu UN Women (Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitate de Gen și Abilitarea Femeilor). Părerile și opiniile exprimate aici aparțin autorilor și nu reflectă neapărat punctul de vedere al UN Women, al UNICEF sau al Uniunii Europene.

Galerie foto din postare