Acolo unde educația prosperă, totul prosperă!

Acolo unde educația prosperă, totul prosperă!

Noutăți

În urma instruirilor (perioada: 26.05 - 17.06), încă 35 fete/femei, beneficiare ale programului WDC au fost „echipate” cu abilități digitale şi antreprenoriale, devenind capabile să-și lanseze, administreze și promoveze o mică afacere! 


  15 participante noi au beneficiat de toate 4 module de instruire a ediției 2021, iar 20 fiind beneficiare a ediției 2020 a programului WDC, au revenit în curs pentru a-și completa competențele, abilitățile de inițiere în antreprenoriat și promovare online a afacerii cu altele noi – alfabetizare digitală și aplicații utile și crearea unui website! 


Cursurile de instruire online sunt organizate gratuit, cu scopul de a contribui la abilitarea doamnelor/domnișoarelor care doresc să se dezvolte personal și să-și realizeze visurile!

Și tu poți fi următoarea beneficiară a acestui curs gratuit în ediția a-III-a, începând cu luna august 2021! 


Înregistrează-te accesând acest link: https://forms.gle/QzgLaTpzPrty4pJg7 


Instruirile sunt organizate de Asociația Obștească Centrul ”CONTACT-Cahul”, în cadrul proiectului “Women’s Digital Center”, implementat de către Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

#FundațiaOrangeMoldova #CIU #OrangeDigitalSchool #EdTech #CONTACTCahul

Galerie foto din postare