Peste 125 de femei au finalizat cursurile gratuite de Educație Digitală și Antreprenorială

Peste 125 de femei au finalizat cursurile gratuite de Educație Digitală și Antreprenorială

Noutăți
Centrul „CONTACT-Cahul” desfășoară cursuri gratuite de Educație Digitală și Antreprenorială în cadrul proiectului „Women’s Digital Center”,  implementat de către Centrul de Informații Universitare, finanțat de către Fundația Orange Moldova.
În perioada ianuarie – mai 2021, 127 femei au beneficiat de instruire teoretică și practică în 4 domenii generale:
  1. Inițiere în Antreprenoriat,
  2. Promovare Online, 
  3. Alfabetizare Digitală, 
  4. Aplicații utile și crearea unui web-site. 
Fiecare beneficiară a instruirilor este gata să-și transforme în realitate visul și ideea de creare sau dezvotare a unei afaceri.  Cursurile de formare continuă, dar numărul de locuri rămase este limitat. Dacă te înscrii imediat poți prinde ultima șansă oferită de Centrul ”CONTACT-Cahul” în proiectul „Women’s Digital Center”. 
Urmăriți pagina de facebook https://www.facebook.com/contactcahul pentru mai multe detalii și informații cu privire la programul de mini-granturi, care va fi lansat!
Intră pe pagina de FB a CONTACT-Cahul și citește reacțiile participantelor, care deja au beneficiat de acest curs, aceasta te va inspira și motiva pe deplin! 
Înregistrarea se face accesând link-ul: https://forms.gle/QzgLaTpzPrty4pJg7
Instruirile sunt organizate de Centrul CONTACT-Cahul, în cadrul proiectului “Women’s Digital Center”, implementat de către Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

Sursa: ziuadeazi.md