Curs GRATUIT: “Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online”.

Curs GRATUIT: “Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online”.

Noutăți

Ești interesată în dezvoltarea abilităților antreprenoriale? Dorești să-ți dezvolți competențele necesare în utilizarea instrumentelor digitale în scop de lansare a unei afaceri și de promovare și optimizare a acesteia? Noi te ajutăm! 

Centrul CONTACT-Cahul continuă implementarea proiectului “Women’s Digital Center” diversificând cursul GRATUIT: Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online”. 

Ediția 2020 – 2021 continuă în mediul online cu următoarele module, dintre care 2 NOI:

  1. Alfabetizare digitală;
  2. Aplicații utile și crearea unui website;
  3. Inițiere în antreprenoriat;
  4. Promovarea online a afacerii.

Invităm doamnele/ domnișoarele interesate să se înregistreze, de asemenea încurajăm beneficiarele
care au participat în prima ediție a cursului să participe și la această ediție (doar la modulele noi: Alfabetizare digitală și Aplicații utile și crearea unui website). Aceasta va oferi oportunitatea de a aplica la mini-granturi la finalul cursului! 

Înregistrarea la cursul de instruire se face prin completarea unui formular de aplicare, accesând link-ul:   https://forms.gle/ppHPaPmfDxACwtYZ7 

Cursurile de instruire online sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.