UE // Atenție !!!

UE // Atenție !!!

Noutăți / UE / GIZ

Atenție !!! Au mai rămas 7 zile pînă la finisarea Apelului II de proiecte în cadrul Programului de granturi locale al UE pentru Regiunea de Dezvoltare Sud.

Programul de Granturi Locale (PGL) se realizeazăîn cadrul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). 

Apelul II de granturi este focusat pe proiecte care vin să sprijine și să aprofundeze intervențiile de abilitare a cetățenilor în regiunile în care se implementează proiecte finanțate de Uniunea Europeană „Construcția infrastructurii de Aprovizionare cu Apă și Canalizare, precum și de Eficiență Energetică în clădirile publice” implementate în cooperare cu proiectul GIZ „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, dar și să sporească rezistența populației regiunii la situațiile de criză. 

Vă reamintim că termenul de aplicare pentru OSC-urile din RDS este de 14 decembrie 2020.

Pentru mai multe detalii și metoda de aplicare, accesați linkul următor: http://contact-cahul.md/297-lansarea-apelului-ii-de-proiecte-in-cadrul-programului-de-granturi-locale-al-ue-pentru-regiunea-de-dezvoltare-sud.html