CRP // Ședință de lucru a Consiliului Raional pentru Participare Cahul

CRP // Ședință de lucru a Consiliului Raional pentru Participare Cahul

Noutăți

În ziua de 15 septembrie 2020, membrii Consiliului Raional pentru Participare Cahul s-au întrunit în ședință de lucru cu scopul de a analiza proiectele de decizie de pe ordinea de zi a următoarei ședințe ordinare a Consiliului raional Cahul. 


Au fost analizate următoarele proiecte de decizii:

- Cu privire la activitatea Întreprinderii Municipale “Centrul Stomatologic Raional Cahul”;

- Cu privire la activitatea Întreprinderii Municipale “Biroul de Prospecțiuni și Proiectare”;

- Cu privire la implementarea proiectului “Web-site gratuit pentru fiecare primărie” în colaborare cu compania “HALLEY SOFT” SRL.


Totodată, au fost formulate recomandări de îmbunătățire a proiectelor de decizie menționate, care au fost înaintate Consiliului raional Cahul. 


De asemenea, membrii CRP Cahul au examinat inițiativa decizională privind crearea Fondului raional pentru cofinanțarea proiectelor de investiții capitale a primăriilor din raionul Cahul. 


******************************

Proiectul „Consiliul Raional de Participare Cahul – platformă pentru un proces decizional transparent” este implementat de către Centrul CONTACT-Cahul, cu suportul Fundației Est-Europene, în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.

Galerie foto din postare