JCL // Colectarea de fonduri – parte a procesului de soluționare a problemelor comunitare

JCL // Colectarea de fonduri – parte a procesului de soluționare a problemelor comunitare

Noutăți

La data de 18 august 2020, membrii Juriilor Cetățenești Locale (JCL) au participat la atelierul de instruire cu tematica ”Colectare de fonduri offline și online”. 

Scopul evenimentului a fost formarea capacităților despre fundraising, metodele de colectare de fonduri, cum poate fi elaborat un plan de colectare și care sunt cele mai importante reguli de respectat în acest proces. 

Astfel, participanții au simulat o campanie de colectare de fonduri, utilizând cunoștințele acumulate în cadrul activității.

Fiecare problemă identificată din cele 7 localități implicate în proiect va fi rezolvată pe principiul 3 la 1: componenta de mini grant,  resurse oferite de administrația publică locală și contribuția cetățenilor. De aceea, este foarte important ca organizatori comunitari să cunoască procesul de organizare a unei campanii de colectare a fondurilor și implicare a cetățenilor.


Reamintim că această activitate este parte a proiectului Participare la guvernarea locală prin Juriile Cetățenești Locale implementat de Centrul CONTACT-Cahul, cu suportul financiar al Fundației SOROS Moldova/ Departamentul Buna Guvernare.

Galerie foto din postare