Tinere, ambițioase și viitoare/actuale antreprenoare!

Tinere, ambițioase și viitoare/actuale antreprenoare!

Noutăți
📌👉Participantele la sesiunile ONLINE explorează domeniul antreprenoriat unde se familiarizează cu metodele și tehnicile de identificare/generare a ideilor de afacere: metode de finanțare pentru afaceri; opțiunile de inițiere a unei afaceri și cadrul normativ cu privire la întreprinderi în Republica Moldova.
👩‍💼 Totodată își consolidează competențele în elaborarea și editarea unei postări, crearea unui logotip utilizând platforma Canva pentru crearea design-ului.
🧐Cursul „Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online” a fost lansat la data de 1 mai în premieră de Centrul CONTACT-Cahul, scopul acestor instruiri este ca beneficiarele să-şi dezvolte abilităţile digitale şi antreprenoriale, devenind capabile să-și lanseze/administreze și promoveze o mică afacere. Cursul se desfășoară în câteva module.
📣Reamintim că se completează ULTIMUL GRUP de instruire, ULTIMELE locurii rămase, ULTIMELE 3 zile de înregistrare.
👉Tu poți fi următoarea participantă! Nu rata șansa!
 🖊 Pentru înregistrare la cursul de instruire completați formularul de aplicare, accesând link-ul: https://forms.gle/QNhxsBpbXHkpp34M9

👉 Instruirile sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova #CIU #OrangeDigitalSchool #EdTech #CentrulContactCahul #grupul10

Galerie foto din postare