Grup nou, idei noi și interesante care merită să fie realizate!

Grup nou, idei noi și interesante care merită să fie realizate!

Noutăți

Lansarea unei afaceri e reală, chiar și în perioada de pandemie. E nevoie de voință și de cursul “Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online.

Participantele și-au consolidat cunoștințele despre: importanța creări și editări unei postări prin crearea unui logotip și utilizarea platformei Canva în crearea design-ului. Aceste metode ajută participantele să elaboreze propriul logo și design, îmbunătățind propriile pagini de FB. Astfel, paginile devin mai atractive, interesante și memorabile, atrăgând noi vizitatori și clienți. 
În cadrul modulului de inițiere în antreprenoriat, participantele la training au făcut cunoștință cu metodele și tehnicile de identificare a ideilor de afacere, opțiunile de inițiere a unei afaceri și cadrul normativ cu privire la antreprenoriat și întreprinderi în Republica Moldova.

Cursul este online și îți oferă posibilitatea să fii beneficiară indiferent unde te afli. Accesează https://forms.gle/QNhxsBpbXHkpp34M9 și înscrie-te la curs.
TU POȚI MAI MULT, NOI DORIM SĂ TE AJUTĂM!

Pentru mai multe informații despre cursul de instruire, vă încurajăm să contactați membrii echipei de implementare:  Felicia Parpalov – 076713955, Mihaela Forțu – 078597611 și Vitalie Ponomariov – 069708107

Cursurile de instruire online sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova#CIU#OrangeDigitalSchool#EdTech#CentrulContactCahul

Galerie foto din postare