Programul de Granturi Locale, tot mai aproape în identificarea beneficiarilor finali!

Programul de Granturi Locale, tot mai aproape în identificarea beneficiarilor finali!

Noutăți / UE / GIZ

În zilele de 5 și 8 iunie a.c., în cadrul Programului de Granturi Locale din Regiunea de Dezvoltare Sud au fost organizate mai multe vizite în teritoriu la OSC-urile pre-selectate. Grupul de lucru constituit din membri echipei CONTACT-Cahul, reprezentanți GIZ și experți tehnici naționali și internaționali din domeniile apă/canalizare și eficiență energetică  au vizitat mai multe obiecte de infrastructură, care presupun lucrări de construcție și renovare în cadrul proiectelor OSC-urilor. 

Vizitele au fost organizate la asociațiile: AO ”Liceum”, AO ”AQUA-TAR-SAN”,  AO Alianţa pentru Eficienţă Energetică şi Regenerabilă (AEER), Asociația Obștească de dezvoltare durabilă în mediul rural „Rădăcini Solidare”, AO INTECO. Scopul vizitelor a fost analiza situației în teren, clarificarea detaliilor asupra documentației tehnice de proiect și mecanismele de asigurare a  durabilității investițiilor în infrastructura publică. În cadrul întâlnirilor locale au participat managerii de proiect, reprezentanți ai APL-urilorși instituțiilor beneficiare de investiții, cât și alte sructuri implicate nemijlocit în proiect.

Activitățile sunt parte a proiectului ”Suport în Abilitarea cetățenilor din RDS”, parte a proiectului național ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” implementat de GIZ și finanțat de Uniunea Europeană. parte a proiectului ”Suport în Abilitarea cetățenilor din RDS”.

Galerie foto din postare