Instruirile ONLINE continuă!

Instruirile ONLINE continuă!

Noutăți
În perioada 02-05 iunie 2020, 18 doamne/domnișoare din regiunea Sud au participat activ la sesiunile de formare în antreprenoriat și promovare online, unde s-au familiarizat cu metodele și tehnicile de identificare/generare a ideilor de afacere: domeniul lansării și dezvoltării unei afaceri, despre elaborarea unui plan de afaceri, au creat logotipuri și slogane de calitate, au studiat 16 metode diferite de a promova în mediul online, etc. Participantele au ideile, noi le ajutăm să devină realitate!
Vă încurajăm și pe dvs. să participați la cursurile ce urmează gratuit!
🖊Înregistrarea la cursul de instruire se face prin completarea formularului de aplicare, accesând link-ul: https://forms.gle/QNhxsBpbXHkpp34M9
📲Pentru mai multe informații despre cursul de instruire, vă încurajăm să contactați membrii echipei de implementare: Mihaela Forțu – 078597611, Felicia Parpalov - 076713955 și Vitalie Ponomariov – 069708107
”Nu este vorba despre idei. Este vorba despre idei care devin realitate.”—Scott Belsky, la fel este și la cursurile noastre!

🔸Cursurile de instruire online sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova#CIU#OrangeDigitalSchool#EdTech#CentrulContactCahul

Galerie foto din postare