Șase Consilii ale Elevilor (CE) din zonele de nord și sud a țării au avut o minunată ocazie de a se întrevedea și a comunica în spațiul virtual

Șase Consilii ale Elevilor (CE) din zonele de nord și sud a țării au avut o minunată ocazie de a se întrevedea și a comunica în spațiul virtual

Noutăți
☑️La data de 20 mai , ei și-au dat întâlnire în cadrul conferinței online comune pentru selectarea unei probleme. Cei peste 60 de consilieri școlari, pe parcursul lunilor aprilie și mai, au avut de analizat și de identificat o problemă prioritară care persistă în liceul lor. Iar în cadrul conferinței online comune, din cele șase probleme înaintate și argumentate de fiecare consiliul în parte, a fost selectată o problema comună care urmează a fi propusă pentru dezbateri. Problema constă în condițiile precare igienice în blocurile sanitare ale instituțiilor de învățământ.
În următoarea perioadă fiecare CE va lucra la elaborarea soluțiilor privind problema dată, va elabora un plan de acțiuni și va adopta o strategie de soluționare a problemei conform planului.
👉Acțiunea dată face parte din proiectul ”Abilitarea elevilor în vederea implicării în procesul decizional” implementat de Centrul CONTACT-Cahul și finanțat de Fundația SOROS Moldova. Proiectul este realizat în trei instituții de învățământ din raionul Cahul: Liceului Teoretic ”Mihail Sadoveanu” s. Giurgiulești, Liceul Teoretic ”Dimitrie Cantemir” și Liceul Teoretic ”Ioan Vodă” din municipiul Cahul. Proiectul se implementează din februarie 2018. Obiectivul de bază pentru anul 2020 este înserarea tehnicilor de dezbateri în activitatea CE.

Galerie foto din postare