#stămacasă - învățăm acum pentru prezent și viitor.

#stămacasă - învățăm acum pentru prezent și viitor.

Noutăți
👩‍💼Succesul sau eșecul unui proiect este determinat de persoanele implicate – primul succes este dorința din partea participantelor de a participa la cursuri de educație digitală!
🚶‍♀️Cu pași măruți cele mai active doamne și domnișoare au ajuns la prima treaptă în viitoarea carieră.
În ziua de 16 mai 2020, în mediul online, trainerii Centrului CONTACT-Cahul, au finalizat instruirile cu grupul 5 în domeniul antreprenoriatului și promovării online a afacerii din cadrul proiectului Women’s Digital Center.
👏👍Din partea echipei CONTACT-Cahul le urăm tuturor participantelor care au finisat cu succes cursurile, multe realizări frumoase și durabile!
Invităm toate doamnele/domnișoarele dornice de a învăța lucruri noi să participe la instruiri în grupurile care se formează paralel!
👉Tu poți fi următoarea participantă! Nu pierde ocazia!
🖊Înregistrarea la cursul de instruire se face prin completarea formularului de aplicare, accesând link-ul: https://forms.gle/QNhxsBpbXHkpp34M9
📲Pentru mai multe informații despre cursul de instruire, vă încurajăm să contactați membrii echipei de implementare: Mihaela Forțu – 078597611, Felicia Parpalov - 076713955 și Vitalie Ponomariov – 069708107
Fiți alături de noi!
🔸Cursurile de instruire online sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova #CIU #OrangeDigitalSchool #EdTech 
#CentrulContactCahul

Galerie foto din postare