Au fost finalizate vizitele de verificare online cu OSC-urile preselectate din Regiunea de Sud

Au fost finalizate vizitele de verificare online cu OSC-urile preselectate din Regiunea de Sud

Noutăți / UE / GIZ

Grupul de lucru constituit din membri ai echipei CONTACT-Cahul, reprezentanți GIZ și experți tehnici din domeniile apă/canalizare, managementul deșeurilor și eficiență energetică au finalizat și vizitele de verificare online cu OSC-urile din RDS, care au aplicat cu proiecte la granturi mari (50 000 Euro) în cadrul Programului de granturi locale.


📲💻Discuțiile online s-au realizat cu reprezentanții OSC_urilor: AO ”Ecoscut”, AO Centrul Informațional Tighina, Asociația Obștească AZI, Asociația Obștească ”Perspectiva”, Asociația Obștească INTECO, AO Alianţa pentru Eficienţă Energetică şi Regenerabilă (AEER), Asociația Obștească, Asociația Obștească de dezvoltare durabilă în mediul rural „Rădăcini Solidare”, Centrul de Dezvoltare Durabilă ”Rural-21”, Asociaţia Obştească a Băştinaşilor din Borogani, Asociația Națională a Tinerilor Manageri din Moldova, Asociația Obștească" FERMER AGROINFORM", A.O. “Acva – Chircăieș”, AO Fondul de Inovații Sociale din Moldova.

💡După cum s-a menționat, scopul vizitelor a fost a face cunoștință cu echipele de implementare ale proiectelor și partenerii acestora, discuții asupra recomandărilor și constatărilor Comisiei de evaluare. În scurt timp urmează a fi luate deciziile finale și stabiliți pașii următori în interacțiunea cu OSC-urile aplicante. Vă invităm să urmăriți site-ul și pagina de FB a organizației pentru a cunoaște detaliile finale.


👉Vizitele de verificare online se organizează în cadrul proiectului ”Suport în Abilitarea cetățenilor din RDS”, parte a proiectului național ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” implementat de GIZ și finanțat de Uniunea Europeană. 


#CentrulCONTACTCahul #EU4Moldova #EU4CivilSocietyMD

#CSOActionMoldova #MLPS #DezvoltareRegionala

Galerie foto din postare