Cursul de instruire „Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online” CONTINUĂ în FORMAT ONLINE!

Cursul de instruire „Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online” CONTINUĂ în FORMAT ONLINE!

Noutăți

Pe parcursul zilelor de 4 - 9 mai actualele și viitoarele antreprenoare au continuat cursul de instruire online „Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online”.

Participantele și-au consolidat cunoștințele despre: importanța creări și editări unei postări prin crearea unui logotip și utilizarea platformei Canva în crearea design-ului. Aceste metode ajută participantele să elaboreze propriul logo și design, îmbunătățind propriile pagini de FB. Astfel, paginile devin mai atractive, interesante și memorabile, atrăgând noi vizitatori și clienți. 

În cadrul modulului de inițiere în antreprenoriat, participantele la training au făcut cunoștință cu metodele și tehnicile de identificare a ideilor de afacere, opțiunile de inițiere a unei afaceri și cadrul normativ cu privire la antreprenoriat și întreprinderi în Republica Moldova.

Fiți alături de noi!

📣 Paralel, se completează și alte grupuri de instruire.
👉Tu poți fi următoarea participantă! Nu pierde ocazia!

🖊Înregistrarea la cursul de instruire se face prin completarea formularului de aplicare, accesând link-ul: https://forms.gle/QNhxsBpbXHkpp34M9

📲Pentru mai multe informații despre cursul de instruire, vă încurajăm să contactați membrii echipei de implementare: Mihaela Forțu – 078597611, Felicia Parpalov - 076713955 și Vitalie Ponomariov – 069708107

Cursurile de instruire online sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova#CIU#OrangeDigitalSchool#EdTech#CentrulContactCahul

Galerie foto din postare