#StămAcasă Învățăm , descoperim lucruri și abilități noi în FORMAT ONLINE

#StămAcasă Învățăm , descoperim lucruri și abilități noi în FORMAT ONLINE

Noutăți
☺️💻18 doamne/domnișoare din raioanele Cahul, Cantemir, Căușeni, Cimișlia și Chișinău ne-au demonstrat pe parcursul a două zile ( 01- 02 mai), că pe timp de pandemie doresc să învețe lucruri noi!

⁉️Vă întrebați Cum? Foarte simplu!

🧐Prin participarea la cursul de instruire Online „Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online”.
Cursul a fost lansat la data de 1 mai în premieră de Centrul CONTACT-Cahul, scopul acestor instruiri este ca beneficiarele să-şi dezvolte abilităţile digitale şi antreprenoriale, devenind capabile să-și lanseze/administreze și promoveze o mică afacere. Cursul se desfășoară în câteva module.

🔔În perioada curentă toate proiectele și activitățile Centrului CONTACT-Cahul vor fi realizate online, este o experiență nouă, interesantă și foarte utilă.
📣 Paralel, se completează și alte grupuri de instruire.
👉Tu poți fi următoarea participantă! Nu pierde ocazia!

🖊Înregistrarea la cursul de instruire se face prin completarea formularului de aplicare, accesând link-ul: https://forms.gle/QNhxsBpbXHkpp34M9

📲Pentru mai multe informații despre cursul de instruire, vă încurajăm să contactați membrii echipei de implementare: Mihaela Forțu – 078597611, Felicia Parpalov - 076713955 și Vitalie Ponomariov – 069708107

Cursurile de instruire online sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova #CIU #OrangeDigitalSchool #EdTech #CentrulContactCahul

Galerie foto din postare