Centrul CONTACT-Cahul continuă implementarea proiectului “Women’s Digital Center” în FORMAT ONLINE!

Centrul CONTACT-Cahul continuă implementarea proiectului “Women’s Digital Center” în FORMAT ONLINE!

Noutăți

În contextul pandemiei COVID-19, cursul de instruire cu tematica “ Inițiere în Antreprenoriat și Promovare Online” va fi organizată în regim online, fiind constituit din 3 module de inițiere în antreprenoriat și 4 module de promovare online a afacerii. În cadrul cursurilor doamnele și domnișoarele interesate de initierea sau dezvoltarea afacerii vor avea posibilitate să lucreze la: dezvoltarea ideii de afaceri, aplicarea tehnicii de business model “Canvas”, vor cunoaște despre marketing-ul digital și branding-ul afacerilor mici, vor învăța să utilizeze mijloacele media în promovarea businessului, contribuind la sporirea eficienței în producție, promovare și dezvoltare. 

Înregistrarea la cursul de instruire se face prin completarea unui formular de aplicare, accesând 

link-ul: Formular de aplicare


Pentru mai multe informații despre cursul de instruire, vă încurajăm să contactați membrii echipei de implementare: Mihaela Forțu – 078597611, Felicia Parpalov - 076713955 și Vitalie Ponomariov – 069708107.


Termenul limită pentru înregistrare este data de 10 mai 2020, ora 18:00.


Reamintim că proiectul “Women’s Digital Center” a fost lansat la începutul anului curent în parteneriat cu Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar al Fundației Orange Moldova. În cadrul proiectului a fost creat un centru dedicat educației digitale și antreprenoriale pentru femeile interesate în a-și lansa sau dezvolta o mică afacere. Obiectivul proiectului, la nivel regional, este dezvoltarea abilităților digitale și antreprenoriale pentru circa 200 de femei care, ulterior, să devină capabile să-și lanseze, administreze și promoveze afacerea, utilizând metode și instrumente online.


Vă așteptăm cu drag!