Ce este un Coronavirus de tip nou? Cum să te protejezi împotriva acestei infecții ? Întrebări și răspunsuri!!!

Ce este un Coronavirus de tip nou? Cum să te protejezi împotriva acestei infecții ? Întrebări și răspunsuri!!!

Noutăți
🔔Stimate Cetățean Responsabil!
‼️Trecem printr-o perioadă dificilă pentru toți. Este o mare provocare pentru noi să trecem peste situația creată de virusul COVID-19. Suntem siguri că vom depăși împreună această criză respectând anumite reguli și având o mare disciplină. Vă îndemnăm să rămâneți calm în continuare, să nu creați panică. Pentru a vă proteja de această boală se iau și se vor lua toate măsurile. Totodată încercăm să vă punem la dispoziție informații bune și utile pentru a vă permite să evaluați mai bine situația.
Bazați-vă doar pe surse sigure și credibile de informații, pagini oficiale ale instituțiilor abilitate. Nu vă lăsați duși în eroare de mulțimea de știri false care au invadat internetul și mass-media.
👉Noi suntem în continuare alături de dumneavoastră, deși am fost nevoiți să schimbam modalitatea de lucru – de acasă, până când.
🙏Vă dorim multă sănătate. Aveți grijă de dumneavoastră și de toți ceilalți: familie, prieteni, vecini. Doar așa vom trece prin această criză cu bine.
Vă mulțumim!
Mai multe informații utile despre noul Coronavirus, cum să ne protejăm împotriva acestei infecții, întrebări și răspunsuri, puteți afla accesând pagina oficială a Ministerulului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova.
https://msmps.gov.md/…/ce-este-un-coronavirus-de-tip-nou-cu…