Cele 17 doamne/ domnișoare dornice de a învăța și de a-și dezvolta capacitățile în Antreprenoriat și Promovarea Online

Cele 17 doamne/ domnișoare dornice de a învăța și de a-și dezvolta capacitățile în Antreprenoriat și Promovarea Online

Noutăți
😊Deși este zi de weekend și ajunul frumoasei sărbători „Ziua Internațională a femeie”, cele 17 doamne/ domnișoare dornice de a învăța și de a-și dezvolta capacitățile în Antreprenoriat și Promovarea Online au participat la ultima sesiune a grupului trei. Beneficiarele au făcut cunoștință cu 16 metode de promovare online, au învățat cum să reprezinte o campanie de promovare și cum să creeze o reclamă plătită pe Facebook. În cadrul modulului au fost prezentate metodele de finanțare a start-up-urilor, inclusiv metodele online care au la bază noile tehnologii informaționale (crowdfunding-ul, instrumentele online de contractare a împrumutului etc.), precum și oportunitățile de inițiere a afacerii oferite de programelor naționale ale ODIMM, în special: programul Femei în Afaceri și programul Start pentru Tineri.
👏Toate femeile la curs au primit certificate de participare bine meritate. Sinceri felicitări și realizări mari în tot ce faceți sau v-ați propus să realizați!
📣Reamintim că se completează următorul grup de instruire.
👉Tu poți fi următoarea participantă! Nu rata șansa!
‼️Pentru înregistrare contactați-ne la numerele de telefon: 29984842 sau 84843 sau lăsați-ne un mesaj la adresa: contact_cahul@yahoo.com
👉 Instruirile sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova #CIU #OrangeDigitalSchool #EdTech #CentrulContactCahul 
#grupul3

Galerie foto din postare