Voluntarii reprezintă IUBIREA în mişcare!

Voluntarii reprezintă IUBIREA în mişcare!

Noutăți
❗️Membrii Clubului voluntarilor ”Alege Sănătos!” s-au întrunit pe data de 20 februarie 2020 la o ședința de planificare a acțiunilor pentru anul 2020. În perioada de aproximativ 5 ani de când a fost constituit acest club, voluntarii au reușit să aducă multe beneficii pentru societatea din Cahul. În primul rând ei au fost acei care și-au depus efortul pentru a informa consumatorii în domeniul Siguranței alimentare, s-au implicat în organizarea și desfășurarea evenimentelor organizate de Centrul Contact-Cahul, aducând contribuția lor valoroasă.
🧐Astăzi, 20.02.2020 voluntarii au identificat care sunt cele mai importante probleme legate de protecția consumatorului în societatea noastră și ce putem noi face pentru a depăși aceste probleme. Prin diverse jocuri, ei sau împrietenit și au petrecut o zi cu voie bună și dispoziție la maxim.
📣Voluntar poate deveni orice persoană care vrea să cunoască mulți oameni, să socializeze, să învețe din acel domeniu în care este voluntar, iar cunoștințele acumulate vor fi valorificate pe viitor în cariera personală.
👉Acțiunea este parte a proiectului ”Alege Sănătos!”, implementat de Centrul Contact-Cahul, cu suportul financiar acordat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Galerie foto din postare