Viitoarele antreprenoare din raionul Cahul!

Viitoarele antreprenoare din raionul Cahul!

Noutăți

În ziua de 19 februarie 2020, la sediul Centrului CONTACT-Cahul, a avut loc al treilea modul de instruire în domeniul antreprenoriatului și promovării online a afacerii în cadrul proiectului Women’s Digital Center.

Beneficiarele au făcut cunoștință cu 16 metode de promovare online, au învățat cum să reprezinte o campanie de promovare și cum să creeze o reclamă plătită pe Facebook. În cadrul modulului au fost prezentate metodele de finanțare a start-up-urilor, inclusiv metodele online care au la bază noile tehnologii informaționale (crowdfunding-ul, instrumentele online de contractare a împrumutului etc.), precum și oportunitățile de inițiere a afacerii oferite de programelor naționale ale ODIMM, în special: programul Femei în Afaceri și programul Start pentru Tineri.

“ O experiență foarte plăcută și totodată interesantăÎn cadrul acestei instruiri am învățat să lucrez cu unele platforme/aplicații cum ar fi Canva, Namecheap despre care cândva nici nu aveam idee că există. Am aflat mai multe despre cum să creez o afacere și să atrag potențialii clienți sau investitori.
Mă bucur că am finalizat cu succes acest curs la care am avut cei mai buni traineri așa ca  Mihaela Forțu  Felicia Parpalov, mulțumesc echipei CONTACT - Cahul și Fundației Orange Moldova pentru această oportunitate! ” ne-a declarat una din participante.

Toate femeile care au beneficiat de instruire au primit certificate de participare, care au fost înmânate de reprezentanții Centrului de Informații Universitare, prezenți la acest eveniment.

 Dacă ești și tu o tînără de 18 - 45 ani și dorești să-ți înființezi o afacere te așteptăm cu drag la cursul de instruire!

Informaţii suplimentare la tel./fax: 0 299 84843, 84842.

E-mail:contact_cahul@yahoo.com

Instruirile sunt organizate de către Centrul CONTACT–Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center implementat de către Centrul de Informatii Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova#CIU#OrangeDigitalSchool#EdTech#CentrulContactCahul

Galerie foto din postare