Continuăm să învățăm despre ”Inițiere în Antreprenoriat și Promovarea Online”

Continuăm să învățăm despre ”Inițiere în Antreprenoriat și Promovarea Online”

Noutăți

😊La 15 februarie 2020 la sediul Centrul CONTACT- Cahul s-a organizat al doilea modul de instruire cu al doilea grup din cadrul cursului ”Inițiere în Antreprenoriat și Promovarea Online”. 

Participantele au învățat despre importanța creeri și editări unei postări prin crearea unui logotip și utilizarea platformei Canva în crearea design-ului. Aceste metode ajută participantele să elaboreze propriul logo și design, îmbunătățind propriile pagini de FB. Astfel, paginile devin mai atractive, interesante și memorabile, atrăgând noi vizitatori și clienți. 

În cadrul modulului de inițiere în antreprenoriat, participantele la training au făcut cunoștință cu metodele și tehnicile de identificare a ideilor de afacere, opțiunile de inițiere a unei afaceri și cadrul normativ cu privire la antreprenoriat și întreprinderi în Republica Moldova.

Prin intermediul jocurilor interactive doamnele și domnișoarele au discutat despre importanța branding-ului în afacerile mici și reguli de marketing. Următoare și ultima sesiune pentru grupul II de instruire va avea loc miercuri, 19 februarie 2020.
📣 Paralel, se completează și alte grupuri de instruire.
👉Tu poți fi următoarea participantă! Nu pierde ocazia!

Instruirile sunt organizate de Centrul CONTACT – Cahul în cadrul proiectului Women’s Digital Center organizat de către Centrul de Informatii Universitare cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.
#FundațiaOrangeMoldova#CIU#OrangeDigitalSchool#EdTech
#CentrulContactCahul

Galerie foto din postare