Invitație de participare în cadrul proiectului ”Women’s Digital Center”

Invitație de participare în cadrul proiectului ”Women’s Digital Center”

Noutăți

Centrul CONTACT- Cahul a lansat recent proiectul “Women’s Digital Center” în parteneriat cu Centrul de Informaţii Universitare cu suportul financiar al Fundaţiei Orange Moldova. Centrul va oferi servicii beneficiarelor interesate de dezvoltarea capacităților digitale prin intermediul instruirilor cu tematica “ Inițiere în Antreprenoriat și Promovarea Online”. În cadrul seminarelor doamnele și domnișoarele interesate de afaceri vor putea să lucreze la: dezvoltarea ideii de afaceri, aplicarea tehnicii de business model “Canvas”, vor cunoaște despre marketing-ul digital și branding-ul afacerilor mici, vor învăța să utilizeze mijloacele media în promovarea afacerilor, contribuind la sporirea eficienței în producție, promovare și dezvoltare. Cursul de instruire constă din 3 module a câte 4 ore organizate conform unui program stabilit și agreat cu participantele. Cursurile se desfășoară la sediul CONTACT-Cahul din mun. Cahul, str. C. Negruzzi 46.

Înregistrarea la cursul de instruire se face prin completarea unui formular de aplicare accesând link-ul Formular de aplicare 

Termenul limită pentru înregistrare este data de 20 ianuarie 2020, ora 18:00

Alte detalii pot fi discutate la numerele de telefon: 29984842 sau 84843 cu persoane de contact: Forțu Mihaela și Parpalov Felicia. 

Vă așteptăm cu drag! În speranța, că ideile și visele dvs. de afacere să se împlinească!