”Prin voluntariat nu câștigi bani, dar ceea ce câștigi prin voluntariat nu poți obține cu bani.”  Prin voluntariat, devii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume!

”Prin voluntariat nu câștigi bani, dar ceea ce câștigi prin voluntariat nu poți obține cu bani.” Prin voluntariat, devii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume!

Noutăți

Sunt cunoscute zeci de motive pentru care persoanele devin voluntari și câteva dintre acestea sunt următoarele: 

  • Voluntariatul ajută și influențează pozitiv în dezvoltarea competențelor pentru cariera aleasă;
  • Cunoștințe care îți pot deveni prieteni și care duce la o prietenie de durată;
  • Redă sentimentul de împlinire sufletească când se conștientizează contribuirea personală la fericirea oamenilor din  comunitate;
  • Duce la descoperirea realității din jur și conectarea emoțională cu cei care trec prin situații dificile;
  • Este o investiție directă la corectarea nedreptăților și conștientizarea drepturilor.

Echipa de Voluntari din cadrul Centrului CONTACT-Cahul au fost foarte activi, investind timpul, răbdarea, cunoștințele și abilitățile lor în activitățile în care s-au implicat pe parcursul anului 2019. Aceasta a contribuit la răspândirea informațiilor utile privind modul corect și sănătos de alimentare! La sfârșit de an am hotărât să ne întâlnim și împreună să ne bucurăm de realizările noastre. Fiecare voluntar este foarte valoros pentru comunitate și pentru viitorul țării noastre! 

Rezultatele acțiunilor desfășurate pe parcursul anului, inclusiv și a activității Clubului Voluntarilor, au fost prezentate în cadrul Forumului Anual din cadrul proiectului ”Alege Sănătos!”, care s-a desfășurat la Cahul pe data de 21 decembrie 2019. Circa 300 de beneficiari direcți au beneficiat pe parcursul anului de informare și consultanță în domeniul alimentației sigure și sănătoase. 

Acest eveniment a fost realizat de Centrul Contact-Cahul cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Galerie foto din postare