Au început instruirile pentru OSC-uri în ”Managementul proiectelor”

Au început instruirile pentru OSC-uri în ”Managementul proiectelor”

Noutăți / UE / GIZ
Astăzi Centrul CONTACT-Cahul a lansat activitățile de instruire în domeniul ”Managementului proiectelor”. Seminarul se organizează la Căușeni pentru reprezentanții OSC-urilor din raioanele Căușeni, Ștefan Vodă, Cimișlia și Basarabeasca. Timp de 2 zile (18-19 decembrie 2019) cei 20 reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale își dezvoltă noi competențe în scrierea de proiecte alături de experții Centrului CONTACT- Dul Vasile Cioaric și Dna Liliana Porumb. Atelierul are un profund aspect practico-aplicativ, fiind create condiții pentru formarea abilităților practice prin utilizarea metodelor interactive.
Următorul seminar se va desfășura în perioada 20-21 decembrie 2019 la Cahul pentru OSC-urile interesate din Cahul, Cantemir și Leova.
La solicitarea OSC-urilor al treilea seminar se va organiza la Taraclia în perioada 27-28 decembrie 2019. Evenimentul instructiv se va desfășura în limba rusă. Activitățile de instruire în regiunea de sud se organizează în cadrul proiectului ”Suport în Abilitarea cetățenilor din RDS”, parte a proiectului național „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Galerie foto din postare