Înregistrarea OSC-urilor pentru participare la instruirea în domeniul ”Managementului proiectelor”

Înregistrarea OSC-urilor pentru participare la instruirea în domeniul ”Managementului proiectelor”

Noutăți / UE / GIZ

Centrul CONTACT-Cahul lansează astăzi, 5 decembrie 2019 înscrierea pentru particparea la seminarul de instruire cu tema ”Managementul proiectelor. Monitorizare, Evaluare, Raportare”. Seminarul este destinat reprezentanților Organizațiilor Societății Civile interesați de îmbunătățirea competențelor în scrierea de proiecte și aplicarea la Programul de granturi locale. Seminarele se vor desfășura după cum urmează:

  1. În perioada 18-19 decembrie 2019 (miercuri și joi) – seminar de instruire organizat la Căușeni pentru reprezentanții OSC-urilor din raioanele Căușeni, Ștefan Vodă, Cimișlia și Basarabeasca;
  2. În perioada 20-21 decembrie (vineri și sâmbătă) - seminar de instruire organizat la Cahul pentru reprezentanții OSC-urilor din raioanele Cahul, Cantemir, Leova și Taraclia.

Înregistrarea solicitării de participare la instruire se face prin email expediat la adresa Centrului CONTACT-Cahul – contact_cahul@yahoo.com cu mențiunea ”Seminar de instruire în managementul de proiecte” sau la numerele de telefon enunțate mai jos. La instruire se poate o singură persoană din OSC. Numărul de locuri disponibile pentru participare este limitat, deaceea principiul de înscriere este ”primul venit, primul servit”. Agenda seminarului va fi transmisă ulterior persoanelor înregistrate.

Evenimentele instructive vor fi organizate în cadrul proiectului ”Suport în Abilitarea cetățenilor din RDS”, parte a proiectului național  „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Pentru detalii formați: 029984842 sau 84843. Lupan Cristina, coordonatoare proiect.