Sesiune de informare pentru OSC-urile din raioanele Cahul și Cantemir

Sesiune de informare pentru OSC-urile din raioanele Cahul și Cantemir

Noutăți / UE / GIZ

Astăzi, 22 noiembrie 2019 la Cahul a fost organizat evenimentul de infomare a OSC-urilor cu privire la Programul de granturi locale în cadrul proiectului ”Suport în Abilitarea cetățenilor din RDS”, parte a proiectului național ”Abilitarea cetățenior în Republica Moldova” finanțat de UE și implementat de GIZ Moldova.

 În cadrul evenimentului au participat peste 100 reprezentanți ai Organizațiilor Societății Civile, autoriăți locale, membri grupuri de inițiativă și Comitete Locale de Cetățeni. Participanții au făcut cunoștință cu ghidul aplicantului și modelele documentelor din dosarul de aplicare. 

O parte importantă a eveimentului a fost sesiunea de întrebări-răspunsuri. Dna Lilia Hîncu, consultantă Abilitarea cetățenilor în cadrul proiectului GIZ ”Modernizarea serviciilor publice locale” și Dna Silvia Strelciuc, director executiv CRAION CONTACT-Cahul au răspuns la întrebările participanților. În cadrul evenimentului s-a simțit un interes sporit al OSC-urilor pentru acest apel de proiecte, rămâne să vedem cum va fi în realitate. Următoarea sesiune de informare va fi organizată la data de 25.11.2019 la Căușeni pentru OSC din raioanele Căușeni și Ștefan Vodă.

Galerie foto din postare