Siguranța alimentară – cerințe și responsabilități!

Siguranța alimentară – cerințe și responsabilități!

Noutăți
Astăzi, 13 iunie 2019, în incinta Colegiului ”Iulia Hașdeu” din municipiul Cahul, a avut loc Masa Rotundă ,,Siguranța alimentară – cerințe și responsabilități”.
În calitate de expert al evenimentului a fost d-nul Dumitru Carasic, Medic Șef adjunct Sanitar de Stat al raionului Cahul. Dumnealui a prezentat câteva subiecte importante ce țin de siguranța alimentară în raionul Cahul, care sunt cele mai des întâlnite probleme legate de acest domeniul și despre rolul cooperării dintre societatea civilă și autoritățile publice în domeniul protejării drepturilor consumatorilor. Un alt subiect prezentat în cadrul evenimentului a fost axat pe participarea tinerilor în cadrul programului de voluntariat al organizației noastre, care sunt oportunitățile activității de voluntariat și în care domenii se pot implica tinerii.
Evenimentul s-a încheiat cu concursul de inteligență ,,Cel mai informat consumator”. Cel mai mare punctaj a fost acumulat de Patrașanu Marius, Mocanu Cristina, Stanev Dan și Cârlan Irina care au avut parte de mici surprize din partea organizatorilor.

Aducem sincere mulțumiri administrației Colegiului ”Iulia Hașdeu” pentru colaborare.

Acest eveniment a fost realizat de Centrul Contact-Cahul cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Galerie foto din postare