,,Implică-te pentru parcul tău!”

,,Implică-te pentru parcul tău!”

Noutăți
Tinerii sunt din ce în ce mai implicați în viața socială, aceasta ne-o demonstrează și studenții din cadrul Colegiului ”Iulia Hasdeu ” din mun. Cahul. 
Fiind direct afectați de faptul că parcul din împrejurimea instituției este neamenajat, tinerii iau atitudine! Astfel, la inițiativa Juriului Cetățenesc Local din Cartierul Colegiului ”Iulia Hasdeu” a fost organizat un concurs de lucrări artistico - plastice cu genericul ,,Implică-te pentru parcul tău!”, care a avut ca scop proiectarea Parcului de pe str. Dunării, într-o viziune nouă din punct de vedere estetic- vizual, util și sigur pentru cetățenii orașului Cahul. 
Ingenioși și creativi tinerii au desenat, au confecționat din diferite materiale viziunea lor asupra cum ar trebui să arate un parc amenajat ce oferă posibilitatea cetățenilor de a petrece plăcut timpul. Expoziția de lucrări a fost expusă pe holul instituției pentru a fi văzută, analizată și preluate cele mai bune idei care urmează a fi aplicate în practică pe măsura posibilității instituției de învățământ și a Primăriei mun. Cahul. 

Acest concurs este organizat de Juriul Cetățenesc Local din Cartierul Colegiului ”Iulia Hasdeu” în cadrul proiectului ”Juriul Cetățenesc Local- pentru o guvernare mai responsabilă”, implementat de Centrul CONTACT-Cahul cu sprijinul financiar al Fundației Soros-Moldova.

Galerie foto din postare