Să zâmbim împreună printre jocuri și culori

Să zâmbim împreună printre jocuri și culori

Noutăți
Membrii Juriului Cetățenesc Local din satul Roșu în colaborare cu Grădinița ”Albinuța”, au organizat vineri, 23 martie activitatea de totalizare a concursului de desene pentru copii și părinți ,,Să zâmbim împreună printre jocuri și culori,,.

Concursul s-a desfășurat în perioada 7 februarie -16 martie 2018, având ca scop îmbunătățirea comunicării copiilor și părinților cu autoritățile publice locale pentru amenajarea terenului de joacă și a pavilioanelor de la grădinița ”Albinuța” din satul Roșu. Astfel copii au desenat și au redat cele mai ingenioase idei de amenajarea a unui spațiu sigur de joacă, unde pot petrece activități în aer liber. La această activitate a fost prezent și primarul localității, dl. Savilencu Nicolae, care a specificat că va susține activitatea juriului prin alocarea resurselor financiare necesare pentru efectuarea lucrărilor de amenajare a teritoriului.

Acest concurs este organizat de Juriul Cetățenesc Local s. Roșu în cadrul proiectului ”Juriul Cetățenesc Local- pentru o guvernare mai responsabilă”, implementat de Centrul CONTACT-Cahul cu sprijinul financiar al Fundației Soros-Moldova.